O nama

VERBALIS

Sinergija znanja, profesionalnosti i ljubavi prema jeziku

Stručno i specifično znanje kao i stalna potreba za educiranjem i usavršavanjem odlike su kvalitetnih prevoditelja. Odlično poznavanje jezika s kojeg se prevodi i na koji se prevodi, visoka razina poznavanja pravopisa (stručnjaci za pravopis – lektori), osjećaj i razumijevanje smisla samog jezika potrebni su kako biste dobili kvalitetan i ispravan prijevod.

NAŠA MISIJA

Zadovoljan klijent

U prevoditeljskoj agenciji Verbalis svi se slažemo da nam je zadovoljstvo klijenata najveća nagrada, a ujedno i temelj uspješnog poslovanja.

Neovisno o tome o kojem je prevoditeljskom projektu riječ, naš je pristup isti i garantira odgovornost, pouzdanost, transparentnost i, naravno, maksimalnu posvećenost kvaliteti prijevoda kao i poštivanju dogovorenih rokova. U to su se najbolje uvjerili naši brojni odani klijenti koji su nam darovali svoje povjerenje i koji rado ostaju uz nas.

U prevoditeljskoj agenciji Verbalis nudimo usluge ovjerenih prijevoda sudskog tumača s hrvatskog jezika na engleski jezik, s engleskog jezika na hrvatski jezik, s hrvatskog jezika na njemački jezik, s njemačkog jezika na hrvatski jezik, s hrvatskog jezika na slovenski jezik i sa slovenskog jezika na hrvatski jezik.

Cijelo poslovanje usmjereno je online poslovanju i ubrzanom svakodnevnom životu. Da bismo vam dodatno uštedjeli vrijeme i novac, dokumente po želji šaljemo i e-poštom u željenom formatu ili poštom na adresu, pa čak i u inozemstvo!

Tražite li idealnu kombinaciju znanja, profesionalnosti i ljubavi prema jeziku, na pravom ste mjestu. Dobro nam došli!

Zadovoljni i vjerni klijenti potvrđuju naš dugogodišnji rad, trud, stručnost i suradnju. Upravo su oni naša najveća motivacija i referencija za sve nove zahvalne i odane klijente.

Mihaela Užar

STALNI SUDSKI TUMAČ I PREVODITELJ

NAŠ TIM

Upoznajte naš tim

Mihaela Užar

Mihaela Užar, prof.

STALNI SUDSKI TUMAČ I PREVODITELJ
Mihaela je naš stalni sudski tumač i prevoditelj za hrvatski, njemački i slovenski jezik.

Pročitaj više
Siniša Užar

Siniša Užar

VERBALIS PROJECT MANAGER
Siniša iako nije prevoditelj itekako je nezamjenjiv i punopravni član Verbalis tima.

Pročitaj više
Ines Takač

Ines Takač

PREVODITELJ ZA ENGLESKI I NJEMAČKI JEZIK
Ines je naša prevoditeljica za pisane prijevode i usmeno prevođenje na engleskom i njemačkom jeziku.

Pročitaj više

ZAŠTO JE VERBALIS PRAVI IZBOR

Iznimna kvaliteta proizvoda

Profesionalan i stručan tim

Prijevodi u dogovorenom roku

Jednostavno i lako naručivanje

Brza i jasna komunikacija

Ljubav prema jeziku